EHITUSTÖÖD

Palkmajade ehitus

Oleme spetsialiseerunud puitkonstruktsioonide ehitustöödele. Meie põhitegevus ja suurimad kogemused on palkmajade paigalduses.

Palkmajade juures pakume ehitusteenust alates palkosa paigaldusest kuni võtmed kätte lahenduseni. Oleme paigaldanud nii topeltseinaga süsteeme kui tavalisi suvilate lahendusi. Kõikidele töödele anname vähemalt 2 aastase garantii ja vastutame oma tööde kvaliteedi eest.

Meie seisukoht on, et lisaks kvaliteetsetele materjalidele on väga oluline ka paigalduse kvaliteet. Saamaks täiusliku palkmaja on oluline tähelepanu pöörata kõigile põhi konstruktsioonide etappidele. Loomulikult on võimalused ka ise oma kodule käe külge panekuks, seda kas siis viimistluses või abilisena paigaldusmeeskonnale. See on kindlasti kogemus kogu eluks, mis annab kodule just õige kodutunde.

Puitkarkassmajade ehitus

Lisaks palkmajadele olema paigaldanud ka mitmeid puitkarkassmaju. Need ehitise tüübid on kindlasti oma spetsiifikaga ja iga asi nõuab kindlaid teadmisi. Meie pikaajaline kogemus nende majade paigalduses on välja toonud mitmed olulised nüansid mida silmas pidada ja mis hiljem omavad väga olulist rolli kogu töö kvaliteedis.

Nii nagu palkmajade juures, oleme valmis ka puitkarkass majade juures omanike soovidega ehituse protsessis osaleda. Siin on kindlasti rohkem võimalusi tulevase kodu valmimisele kaasa aidata ja kvaliteedi kontrolli teha. Meie juhendamisel on võimalus teatud osades isolatsiooni paigaldada, tegeleda viimistlustöödega ja anda lõplik lihv kogu komplektile liistude paigaldusega.

Muud tööd

Juhul kui Teie soovide hulka kuuluvad tööd, mis pole nende kahe ehitustüübiga kaetud, siis ootame Teie soove ja ettepanekuid. Loodetavasti oleme suutelised vastu tulema ja pakkuma ka muid töid, mida siin praegu kajastatud pole. Tõsi on küll see, et meie tegevused on pigem seostud puidu ja viimstlustöödega ning betooni või metallitööd on pigem erandiks.

Igaljuhul on kodu valmimine väga suur sündmus ja meie soov on teha see nii ideaalilähedaseks kui meie võimuses.

Teie rahulolu on ka meie rahulolu.